fbpx

Επισκευή Υδραυλικής Εγκατάστασης

  1. Αρχική
  2. Επισκευή Υδραυλικής Εγκατάστασης

Η σημασία της επισκευής της υδραυλικής εγκατάστασης

Οι ιδιοκτήτες, διαχειριστές και συντηρητές κτιρίων μπορεί να έρθουν αντιμέτωποι με μικρότερα ή μεγαλύτερα προβλήματα ή βλάβες στα υδραυλικά. Οι επισκευές στις υδραυλικές εγκαταστάσεις είναι συνηθισμένες αλλά αυτό δεν τις κάνει λιγότερο απογοητευτικές και κουραστικές.

Ένας επαγγελματίας έχει τις γνώσεις και την εμπειρία για να διορθώσει σωστά και με τα σωστά εργαλεία το πρόβλημα, χωρίς να αφήσει κάποιο περιθώριο λάθους που μπορεί μελλοντικά να προκαλέσει μία μεγαλύτερη ζημιά στο σπίτι κτίριο σας. Ακόμη, συχνά ένα φαινομενικά μικρό πρόβλημα μπορεί να είναι πολύ πιο σημαντικό από την αρχική μας εντύπωση. Ένας καταρτισμένος και έμπειρος υδραυλικός γνωρίζει πώς να κάνει τους απαραίτητους ελέγχους για να διασφαλίσει ότι δεν υπάρχει κάποιο άλλο θέμα που δεν έχει γίνει αντιληπτό.

Στη Best Service επισκευάζουμε υδραυλικές εγκαταστάσεις ύδρευσης, αποχέτευσης, θέρμανσης και συναφούς εξοπλισμού εδώ και 40 χρόνια. Μαζί μας, μπορείτε να είστε σίγουροι για τη σωστή, αξιόπιστη και ποιοτική επισκευή της υδραυλικής σας εγκατάστασης και των εξαρτήμάτων της, καθώς διαθέτουμε την εμπειρία, την τεχνογνωσία και τον απαραίτητο εξοπλισμό να συντηρήσουμε αλλά και να επισκευάσουμε οποιαδήποτε βλάβη στην υδραυλική εγκατάσταση του κτιρίου σας. Χρησιμοποιούμε μόνο καινούρια ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας και παρέχουμε εγγύηση εργασίας 3 μηνών.

Τα πιο συνηθισμένα προβλήματα στα υδραυλικά

Μία βλάβη στα υδραυλικά που χρειάζεται επισκευή μπορεί να είναι από κάτι μικρό, όπως μια βρύση που στάζει μέχρι κάτι πολύ σοβαρό όπως όπως μία διαρροή από σωλήνα κεντρικής παροχής. Στην Best Service αναλαμβάνουμε κάθε είδους πρόβλημα σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους.

Οι πιο συνηθισμένες βλάβες είναι:

Βουλωμένοι σωλήνες: Κάθε αποχέτευση ή σωλήνας έχει τη δυνατότητα να βουλώσει / φράξει. Αυτό συνήθως οφείλεται σε τρόφιμα, τρίχες, προϊόντα από χαρτί, λίπη και άλλες αδιάλυτες ουσίες που συχνά καταλήγουν στις αποχετεύσεις του σπιτιού.

Διαρροές: Οι διαρροές αποτελούν ένα συχνό πρόβλημα, που μπορεί να γίνει αντιληπτό από κάποιο ένοικο του κτιρίου ή και να μη γίνει – να πρόκειται δηλαδή για αφανή διαρροή ένας πιστοποιημένος υδραυλικός μπορεί να αναλάβει την ανίχνευση αλλά και την αποκατάσταση της διαρροής.

Χαμηλή πίεση νερού: Η χαμηλή πίεση νερού είναι επίσης ένα κοινό πρόβλημα και μπορεί να έχει πολλές αιτίες. Μπορεί να οφείλεται σε φράξιμο, διαρροή ή κάτι άλλο.

Παράξενοι ήχοι: Οποιοσδήποτε θόρυβος που προέρχεται από τις υδραυλικές εγκαταστάσεις απαιτεί έλεγχο από έναν επαγγελματία. “Γουργουρίσματα”, “σφυρίγματα” και άλλοι θόρυβοι υποδηλώνουν στις περισσότερες περιπτώσεις κάποια μεγαλύτερη βλάβη. Μόνο ένας επαγγελματίας υδραυλικός μπορεί να βρει την πηγή του προβλήματος και να αποκταστήσει τη βλάβη.

Στάζει η βρύση: Μία βρύση που στάζει μπορεί να είναι πολύ ενοχλητική. Συνήθως το πρόβλημα βρίσκεται στη στεγανότητα της σφράγισης και είναι ένα πρόβλημα που λύνεται εύκολα. Ωστόσο πρέπει να λυθεί άμεσα αφού ακόμα και μία πολύ μικρή διαρροή μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές απώλειες νερού αλλά και σε μεγαλύτερα προβλήματα.

Αργή αποστράγγιση: Υπάρχουν αρκετές αιτίες για τις οποίες η μπανιέρα ή ο νιπτήρας αργούν να αποστραγγίξουν. Το πιο συνηθισμένο είναι η βουλωμένη αποχέτευση του ντους ή της μπανιέρας.

Οσμές στις αποχετεύσεις: Ένα από τα λιγότερο… αγαπητά προβλήματα που μπορούν να προκύψουν είναι οι άσχημες οσμές. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε βουλωμένη αποχέτευση, στην ξηρασία της σωλήνωσης, σε κατεστραμμένους σωλήνες ή σε παλιά συστήματα που χρειάζονται αντικατάσταση.

Τρέχει το καζανάκι: Συνήθως πρόκειται για εύκολη διαδικασία αντικατάστασης του μηχανισμού. Ωστόσο στα σύγχρονα μπάνια με εντοιχισμένα καζανάκια, η διαδικασία μπορεί να είναι πιο περίπλοκη. 

Θερμοσίφωνας: Τα προβλήματα που αφορούν στον ηλεκτρικό ή ηλιακό θερμοσίφωνα είναι πολλά και διάφορα και συναντώνται αρκετά συχνά. Μπορεί να έχουν να κάνουν με το ότι ο θερμοσίφωνας δεν ζεσταίνει το νερό, στάζει ή τρέχει, δεν λειτουργεί το λαμπάκι, κάνει θόρυβο ή κρυώνει γρήγορα το νερό. Όλα αυτά είναι προβλήματα που απαιτούν την επίσκεψη από κάποιον ειδικό.

Γιατί να μας εμπιστευθείτε

Τα έμπειρα συνεργεία της Best Service βρίσκεται κοντά σας όταν το χρειάζεστε, αναλαμβάνοντας άμεσα, αξιόπιστα και ποιοτικά κάθε είδους υδραυλική εργασία επισκευής σε κάθε χώρο του σπιτιού κτιρίου σας.

Καλέστε μας σήμερα για την επισκευή της υδραυλικής σας εγκατάστασης. Εξυπηρετούμε εντός ολίγων μόνο ωρών.

Μενού