Σπίτια – Νοικοκυριά

  1. Αρχική
  2. Σπίτια – Νοικοκυριά

Στη Best Service αντιλαμβανόμαστε τις σύγχρονες ανάγκες ενός σπιτιού. Εξάλλου, η Best Service ξεκίνησε το 1983 ως οικογενειακή επιχείρηση και ο πυρήνας της παραμένει οικογενειακός.

Η άψογη τεχνική λειτουργία του νοικοκυριού σας βοηθά την άνετη διαμονή σας σε αυτό. Επίσης, μειώνει τα περιττά κόστη καθώς μειώνεται η πιθανότητα βλαβών και ελαχιστοποιείται η κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος.

Είμαστε συνεχώς δίπλα σας, για να λειτουργούν τέλεια οι τεχνικές εγκαταστάσεις του σπιτιού σας (ηλεκτρολογική εγκατάσταση, υδραυλική εγκατάσταση, εγκατάσταση κλιματισμού)

Συγκεκριμένα, αν κατασκευάζετε τώρα το σπίτι σας, παρέχουμε:

μελέτη και κατασκευή της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης

μελέτη και κατασκευή της εγκατάστασης κλιματισμού

μελέτη και κατασκευή της υδραυλικής εγκατάστασης

ενεργειακή μελέτη και κατασκευή

Χρησιμοποιούμε τις πλέον σύγχρονες μεθόδους διαχείρισης- παρακολούθησης τεχνικών έργων (project management) ενώ μέσω της ψηφιακής αναπαράστασης του τεχνικού έργου, με τη μέθοδο BIM, μπορείτε να έχετε από πολύ νωρίς αίσθηση του πώς θα διαμορφωθεί τελικά ο χώρος σας.

Σε περίπτωση βλάβης, σας παρέχουμε άμεση εξυπηρέτηση και επισκευή οποιουδήποτε στοιχείου της ηλεκτρομηχανολογικής εγκατάστασης.

Ενδεικτικά, πραγματοποιούμε:

επισκευή πλυντηρίων ρούχων, πλυντηρίων πιάτων και επισκευή φούρνων και κουζινών

επισκευή της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης και της εγκατάστασης υδραυλικών

Αν ανακαινίζετε το σπίτι σας, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε ανακαίνιση της κουζίνας, ανακαίνιση του μπάνιου, αλλά και ολόκληρου του σπιτιού σας. Αφού ελέγξουμε την ήδη υφιστάμενη κατάσταση και κατανοήσουμε τις ανάγκες και επιθυμίες σας, σχεδιάζουμε μαζί σας την ανακαίνιση του σπιτιού σας. Πραγματοποιούμε:

Ενεργειακή αναβάθμιση

Λειτουργική ανακαίνιση

Αρχιτέκτονας μηχανικός μπορεί επίσης να αναλάβει την αρχιτεκτονική σχεδίαση του χώρου σας, ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες σας αισθητικά και λειτουργικά

Υπερέχουμε γιατί χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες μεθόδους μελέτης και κατασκευής, γνήσια ανταλλακτικά και έμπειρους αδειούχους μηχανικούς και τεχνικούς.

Καλέστε μας σήμερα, να μιλήσουμε για την εξυπηρέτηση των τεχνικών αναγκών του σπιτιού σας.

ή καλέστε στο τηλέφωνο 210 201 8662

Εξυπηρετούμενοι χώροι

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh
euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Μενού