fbpx

Επαγγελματικά Ψυγεία

 1. Αρχική
 2. Επαγγελματικά Ψυγεία

Εάν μπορούσαμε να ξεχωρίσουμε τον no.1 σύμμαχο σε επιχειρήσεις εστίασης, ζαχαροπλαστεία, καφετέριες, μπαρ, βιοτεχνίες τροφίμων, σίγουρα θα ήταν τα επαγγελματικά ψυγεία και συστήματα ψύξης.

Μία προσεγμένη και λειτουργική εγκατάσταση σίγουρα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην εξυπηρέτηση των πελατών σας, στη βέλτιστη διατήρηση των προμηθειών και στην ασφαλή αποθήκευσή τους.

Στην Best Service ειδικευόμαστε στην εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή επαγγελματικών ψυγείων από το 1983, διαθέτοντας την απαραίτητη εμπειρία, τεχνογνωσία και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, για να βοηθήσουμε την επιχείρησή σας.

Ενδεικτικά, οι εργασίες μας αφορούν την εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή:

 • Εσωτερικών Στοιχείων
 • Εξωτερικών Στοιχείων
 • Ψυκτικών Συμπιεστών
 • Σωληνώσεων ψυκτικού ρευστού
 • Ψυκτικών θαλάμων

Εγκατάσταση Επαγγελματικού Ψυγείου

Εάν βρίσκεστε τώρα σε διαδικασία κατασκευής του καταστήματός σας, η εγκατάσταση επαγγελματικών ψυγείων και συστημάτων ψύξης είναι στη λίστα με τις πιο σημαντικές εργασίες.

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της Best Service αναλαμβάνουν την ολοκληρωμένη εγκατάσταση σε επαγγελματικά ψυγεία όλων των τύπων και ψυκτικούς θαλάμους για όλες τις κατηγορίες τροφίμων, χρησιμοποιώντας οικολογικά βελτιστοποιημένα μηχανήματα και πιστοποιημένα υλικά.

 

Μη ξεχνάτε πως η σωστή εγκατάσταση επαγγελματικών ψυγείων από την αρχή, συμβάλλει σε μειωμένα κόστη, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των μηχανημάτων, λιγότερες βλάβες και φυσικά άριστη εξυπηρέτηση των πελατών σας.

Ιδιαίτερα στην εγκατάσταση ψυκτικών θαλάμων, η ανάληψη της μελέτης της ψυκτικής εγκατάστασης από έμπειρους μηχανικούς είναι καθοριστικής σημασίας, μιας και οι απαιτήσεις θα γνωρίζετε ότι είναι υψηλές και οι πιθανές βλάβες αρκετά κοστοβόρες.

Συντήρηση Επαγγελματικού Ψυγείου

Γιατί όμως είναι τόσο σημαντική η τακτική συντήρηση των επαγγελματικών ψυγείων;

Εάν είστε επιχειρηματίας της εστίασης, θα ξέρετε ότι ανεπανόρθωτες βλάβες μπορεί να προκύψουν ανά πάσα στιγμή, με ανυπολόγιστα κόστη και αναστάτωση στην ομαλή λειτουργία του καταστήματός σας.

Γι’ αυτό και η προληπτική συντήρηση των επαγγελματικών ψυγείων κρίνεται απαραίτητη σε κάθε επιχείρηση, ώστε να προληφθούν όλα τα παραπάνω.

Ανάλογα με τον όγκο των εγκαταστάσεων και τις ανάγκες σας, η συντήρηση προτείνεται σε μηνιαία, τριμηνιαία ή εξαμηνιαία συχνότητα.

Στην Best Service είμαστε δίπλα σας φροντίζοντας για την άψογη λειτουργία των επαγγελματικών σας ψυγείων, παρέχοντας εργασίες συντήρησης, στις οποίες ενδεικτικά περιλαμβάνονται:

 • Γενικός έλεγχος μηχανημάτων
 • Χημικός καθαρισμός των στοιχείων ψύξης
 • Έλεγχος σωληνώσεων
 • Έλεγχος πιέσεων, διαρροής φρέον και εκροής νερού
 • Έλεγχος στεγανότητας
 • Λίπανση συμπιεστής
 • Έλεγχος καλωδιώσεων και αμπερομέτρηση

Η βέλτιστη λειτουργία των ψυγείων σας με τη χρήση μόνο καινούργιων ανταλλακτικών, συνεπάγεται ένα ενεργειακά αναβαθμισμένο αποτέλεσμα και μείωση κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος. Παρέχουμε συμβόλαια συντήρησης επαγγελματικών ψυγείων όλων των τύπων, με γνώμονα τις δικές σας ανάγκες.

Επισκευή Επαγγελματικού Ψυγείου

Όταν όμως μία σημαντική βλάβη προκύψει, ποιο είναι το επόμενο βήμα;

Μην ξεχνάτε ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αμελείτε μία βλάβη που θα παρατηρήσετε στα ψυγεία σας, καθώς μπορεί να αποτελέσει κίνδυνο για την ασφάλεια των εμπορευμάτων σας.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε, είναι να εμπιστευτείτε εξειδικευμένους τεχνικούς που θα επισκεφθούν τον χώρο σας άμεσα και θα εκτιμήσουν την κατάσταση, δίνοντας λύση στο πρόβλημα.

Στην Best Service είμαστε στη διάθεσή του επαγγελματία ανά πάσα στιγμή, αναλαμβάνοντας την επισκευή ψυγείου:

 • Βιτρίνας
 • Mini Bar
 • Πάγκου
 • Self Service
 • Ψυκτικού Θαλάμου
 • Παγομηχανής

Πώς όμως θα καταλάβετε ότι κάτι δεν πάει καλά;

Δείτε μερικά συχνά προβλήματα που παρατηρούνται τόσο σε επαγγελματικά όσο και σε οικιακά ψυγεία

Η ομάδα μας, έχοντας πολυετή εμπειρία στο service επαγγελματικών ψυγείων, αναλαμβάνει από τις πιο μικρές μέχρι και τις πιο σημαντικές βλάβες που θα προκύψουν, χρησιμοποιώντας καινούργια ανταλλακτικά τελευταίας τεχνολογίας και παρέχοντας εγγύηση εργασίας 3 μηνών, για να νιώθετε ασφάλεια και σιγουριά.

Εξυπηρετούμε εντός ολίγων μόνο ωρών.

Τέλος, είναι πολύ σημαντικό να επενδύσετε σε έναν έμπιστο και έμπειρο συνεργάτη για την ομαλή λειτουργία της επιχείρησής σας και την άμεση ανταπόκριση, όποια στιγμή κι αν χρειαστεί, έχοντας το κεφάλι σας ήσυχο.

Στην Best Service κατανοούμε απόλυτα κάθε ανάγκη του σύγχρονου επαγγελματία και προσφέρουμε μία πλήρη γκάμα υπηρεσιών κορυφαίας ποιότητας, στο χώρο των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων.

Είπαν για εμάς

Μενού