fbpx

Σκέφτεστε να ξεκινήσετε Ανακαίνιση στο σπίτι σας ή στον επαγγελματικό σας χώρο;

Τότε σίγουρα θα έχετε πολλά ερωτήματα και σκέψεις για τις εργασίες που πρέπει να δώσετε βάση, τα υλικά που θα επιλέξετε, την ομάδα ειδικών που θα σας συμβουλέψει σωστά, το κόστος και σίγουρα εάν το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.

Εκτός από την συνολική ανανέωση και την βέλτιστη λειτουργία του χώρου, μία επιτυχημένη και επαγγελματική ανακαίνιση μπορεί ακόμη να αυξήσει την αξία του ακινήτου σας, ειδικά εάν σκοπεύετε να προχωρήσετε σε μίσθωση ή πώληση.

Στην Best Service ειδικευόμαστε στις εργασίες ανακαίνισης επαγγελματικών και οικιακών χώρων, έχοντας εμπειρία πάνω από 35 έτη και μία ομάδα που αποτελείται από μηχανικούς και τεχνίτες, έχοντας έναν μόνο κοινό σκοπό: να δημιουργήσουμε έναν άρτιο και ολοκληρωμένο χώρο που θα ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες σας.

Συγκεκριμένα, παρέχουμε υπηρεσίες μηχανικών, έκδοση των σχετικών αδειών και πιστοποιητικών, διαχείρισης έργων, τεχνικές εργασίες και εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες σας και τις ιδιαιτερότητες κάθε κτιρίου.

Μάθετε ποιες είναι οι εργασίες ανακαίνισης που θα αλλάξουν τη ζωή σας

Ανακαίνιση Επαγγελματικών Χώρων

Εάν έχετε χώρο εστίασης, χώρο φιλοξενίας, εταιρικό γραφείο, εμπορικό κατάστημα ή οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση, τότε η άψογη λειτουργία και η ικανοποίηση των πελατών σας θα πρέπει να είναι προτεραιότητα.

Πριν ξεκινήσετε την ανακαίνιση, σιγουρευτείτε ότι έχετε επιλέξει τους κατάλληλους συνεργάτες που θα μετατρέψουν τον χώρο σας σε ένα όμορφο, άρτιο και ενεργειακά αναβαθμισμένο περιβάλλον, τόσο για εσάς και τους υπαλλήλους σας, όσο και για τη συνολική εμπειρία των πελατών σας.

Δείτε εδώ τι περιλαμβάνει μία ηλεκτρολογική ανακαίνιση

Στην Best Service είμαστε στο πλευρό του επιχειρηματία, προσφέροντας τις πιο σύγχρονες και αποδοτικές λύσεις ανακαίνισης, αναλαμβάνοντας το έργο σας από την αρχή έως το τέλος, χωρίς να αναγκάζεστε να συντονίσετε και να επιβλέπετε πολλά συνεργεία ταυτόχρονα.

Οι εργασίες που αναλαμβάνουμε και θα πρέπει να εντάξετε στη λίστα σας είναι:

Εργασίες Μηχανολόγων και Ηλεκτρολόγων Μηχανικών
Εργασίες Μηχανολόγων και Ηλεκτρολόγων Μηχανικών
ergasies mixanologon
Αυτοψία, καταγραφή και σχεδιασμός όλων των απαραίτητων εργασιών, με τα κατάλληλα υλικά
Εργασίες Ενεργειακής Αναβάθμισης
Εργασίες Ενεργειακής Αναβάθμισης
ergasies energeiakis anavathmisis
Σχεδιασμός & επιλογή των πιο σύγχρονων συστημάτων που θα δημιουργήσουν έναν eco-friendly χώρο με μειωμένα κόστη
Υπηρεσίες Διαχείρισης Έργων
Υπηρεσίες Διαχείρισης Έργων
ipiresies diaxeirisis ergon
Έκδοση κοστολογίου και χρονοδιαγράμματος & επίβλεψη όλων των συνεργείων
Ανακαίνιση Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων
Ανακαίνιση Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων
anakainisi ilektrologikon egkatastaseon
Εγκατάσταση των απαραίτητων συστημάτων φωτισμού και καλωδιώσεων με τα πιο σύγχρονα υλικά
Ανακαίνιση Υδραυλικών Εγκαταστάσεων
Ανακαίνιση Υδραυλικών Εγκαταστάσεων
anakainisi ydravlikon
Εγκατάσταση σωληνώσεων, συστημάτων ζεστού νερού και ειδών υγιεινής, για ένα ενεργειακά αναβαθμισμένο αποτέλεσμα
Ανακαίνιση Συστημάτων Κλιματισμού
Ανακαίνιση Συστημάτων Κλιματισμού
anakainisi klimatismou
Εγκατάσταση των απαραίτητων συστημάτων κλιματισμού και ψύξης

Εάν σκοπεύετε να μισθώσετε ή να πουλήσετε τον χώρο σας, θα πρέπει να γνωρίζετε τα απαραίτητα δικαιολογητικά που χρειάζονται και εντάσσονται στο πλαίσιο της ανακαίνισης, μιας και η παρέμβαση των ειδικών κρίνεται απαραίτητη. Η άδεια μικρής κλίμακας, η ηλεκτρονική ταυτότητα κτιρίου και τα πιστοποιητικά ενεργειακής απόδοσης είναι πλέον απαραίτητα έγγραφα στη μετάβαση ακινήτων και η ομάδα μας αναλαμβάνει από την αρχή όλες τις απαραίτητες εργασίες για την έκδοσή τους.

Ανακαίνιση Κατοικιών

Το σπίτι μας είναι ο χώρος που μας εκφράζει, δείχνει τον χαρακτήρα μας και εκεί αφιερώνουμε τις περισσότερες ώρες της ημέρας, γι’ αυτό και οφείλει να είναι φιλόξενος και πλήρως λειτουργικός.

Εάν μόλις αποκτήσατε το νέο σας σπίτι, εάν θέλετε να πουλήσετε ή να μισθώσετε τον χώρο σας ή εάν απλά θέλετε να αλλάξετε κάποιες από τις εγκαταστάσεις που πλέον σας δυσκολεύουν με μία ανακαίνιση, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος.

Δείτε εδώ μερικές συχνές ερωτήσεις για την ανακαίνιση σπιτιού.

Στην Best Service γνωρίζουμε πολύ καλά τις ανάγκες του κάθε σπιτιού, χρησιμοποιούμε μόνο πιστοποιημένα υλικά και επενδύουμε στις πιο σύγχρονες τεχνολογίες, μετατρέποντας το σπίτι σας σε ένα μικρό “βασίλειο”.

Συγκεκριμένα, οι εργασίες που αναλαμβάνει η έμπειρη ομάδα μας αφορούν:

  • Ολική ανακαίνιση, με την ανακατασκευή όλων των απαραίτητων εγκαταστάσεων
  • Μερική ανακαίνιση, με την ανακατασκευή των εγκαταστάσεων που εσείς επιθυμείτε
  • Ενεργειακή αναβάθμιση του χώρου σας & Εγκατάσταση Smart Home συστημάτων

 

Σας έχουμε 8 top προτάσεις για ένα eco friendly σπίτι

Όπως και στην περίπτωση των επαγγελματικών χώρων, έτσι και στην ανακαίνιση κατοικιών οι εργασίες μας καλύπτουν όλο το φάσμα των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων και η ομάδα μας είναι στο πλευρό σας από την πρώτη συζήτηση μαζί σας μέχρι την τελική παράδοση του έργου στα χέρια σας.

Πιο αναλυτικά, οι υπηρεσίες μας καλύπτουν:

  • Εκπόνηση μηχανολογικών και ηλεκτρολογικών μελετών
  • Εργασίες Ενεργειακής Αναβάθμισης
  • Υπηρεσίες Διαχείρισης Έργων
  • Ανακαίνιση Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων
  • Ανακαίνιση Υδραυλικών Εγκαταστάσεων
  • Ανακαίνιση Συστημάτων Κλιματισμού

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε για εσάς έναν χώρο πλήρως εξοπλισμένο, άκρως λειτουργικό, ενεργειακά αναβαθμισμένο και αποδοτικό, εξασφαλίζοντάς σας ένα πιο οικολογικό τρόπο ζωης, με μειωμένα πάγια έξοδα και σύγχρονες εγκαταστάσεις smart home, που θα αλλάξουν εντελώς τον τρόπο ζωής σας χωρίς να ξοδέψετε πολλά, αλλά κάνοντας πιο έξυπνες επιλογές.

Ανακαλύψτε εδώ πώς το Smart Home μπορεί να αλλάξει εντελώς την καθημερινότητά σας.

Εμπιστευτείτε τους ειδικούς και αφήστε τις εργασίες της ανακαίνισης στους συνεργάτες που εδώ και 35 χρόνια λατρεύουν να δημιουργούν τους χώρους που εσείς ονειρεύεστε.

Πόσο θα μου κοστίσει η ανακαίνιση;

Οι ειδικοί της ομάδας αναλαμβάνουν τον αρχικό σχεδιασμό της ανακαίνισης, εκτιμώντας την κατάσταση του κτιρίου σας, υπολογίζοντας όλες τις απαραίτητες εργασίες και προτείνοντας τα κατάλληλα υλικά που θα ολοκληρώσουν την ανακαίνιση. Έτσι, εκδίδουμε από την αρχή το κοστολόγιο των εργασιών με κάθε λεπτομέρεια, χωρίς να επιβαρυνθείτε με επιπλέον κόστη που δεν είχατε υπολογίσει.

Εάν είστε έτοιμοι να αποκτήσετε έναν αναβαθμισμένο και σύγχρονο χώρο, επικοινωνήστε μαζί μας!

Είπαν για εμάς

Μενού