fbpx

Επισκευή Ψυγείου

  1. Αρχική
  2. Επισκευή Ψυγείου

Οι βλάβες του οικιακού ψυγείου είναι σίγουρα ένα από τα πιο συχνά προβλήματα που καλούμαστε να λύσουμε, αναφορικά με τον οικιακό εξοπλισμό λευκών συσκευών.

Έχετε φανταστεί τι θα κάνατε χωρίς το ψυγείο σας;
Πώς θα συντηρούσατε όλα τα απαραίτητα τρόφιμα, ιδιαίτερα τα πιο ευαίσθητα;

Ίσως η πιο σημαντική, ταυτόχρονα όμως και ευαίσθητη συσκευή κάθε σπιτιού, χρειάζεται και επαγγελματική αντιμετώπιση από την κατάλληλη ομάδα ψυκτικών, ώστε να σας βγάλει ασπροπρόσωπους για πολλά χρόνια!

Στην Best Service, ειδικευόμαστε εδώ και πάνω από 35 χρόνια στην επισκευή ψυγείων, αναγνωρίζοντας ακόμη και τις πιο ιδιαίτερες βλάβες. Το συνεργείο ψυκτικών μας είναι στη διάθεσή σας για αυθημερόν επίσκεψη στον χώρο σας, αρκεί να μας καλέσετε και να μας αναφέρετε το πρόβλημα του ψυγείου σας.
Στόχος μας η ομαλή λειτουργία, η αντικατάσταση των μη αποδοτικών και επιβαρυντικών για τον πλανήτη μηχανημάτων και η χρήση σύγχρονων και οικολογικών πρακτικών αντικατάστασης.

Ας δούμε όμως ποια σημάδια μαρτυρούν ότι το service είναι πλέον αναγκαίο και αναπόφευκτο.

Πιθανές βλάβες ψυγείου

Έχοντας πολυετή εμπειρία στην επισκευή ψυγείων, μπορούμε με σιγουριά να σας επισημάνουμε κάποιες συχνές βλάβες που συναντάμε και “κρούουν το καμπανάκι” για άμεσο έλεγχο από έναν ειδικό ψυκτικό, πριν χρειαστεί ολοκληρωτική αντικατάσταση της συσκευής.

Αυτές μπορεί να είναι:

Παίζει ρόλο η μάρκα του ψυγείου;

Σε εμάς, η μάρκα του ψυγείου σας δεν παίζει απολύτως κανέναν ρόλο. Όποιον κατασκευαστή κι αν έχετε επιλέξει για το ψυγείο σας, είμαστε εδώ για να καλύψουμε κάθε βλάβη.

Ενδεικτικά, κάποια από τα brands που καλύπτουμε είναι:

Ποια είναι η πιο συνηθισμένη ένδειξη βλάβης;

Η πιο συνηθισμένη ένδειξη βλάβης σχετίζεται με ζητήματα θερμοκρασίας. Το πιο συνηθισμένο από αυτά είναι η μη ψύξη του ψυγείου. Καθώς οι χαμηλές θερμοκρασίες σε ένα ψυγείο είναι απαραίτητες, αποτελεί μια βλάβη η οποία θα πρέπει να διορθωθεί άμεσα.

Πώς θα γνωρίζω ότι ο συμπιεστής ψυγείου δεν λειτουργεί;

Ο συμπιεστής ψυγείου είναι υπεύθυνος για τον ήχο του ψυγείου. Αν ο ήχος σταματήσει εντελώς, ή αν τη μια είναι χαμηλός ενώ την άλλη δυνατός, ή είναι μόνιμα πιο δυνατός από το συνηθισμένο, τότε αποτελούν σημάδια ότι έχει σπάσει και δεν λειτουργεί.

Τι προκαλεί τη μη λειτουργία του συμπιεστή ψυγείου;

Τη μη λειτουργία του συμπιεστή ψυγείου μπορούν να καθορίσουν αρκετοί διαφορετικοί παράγοντες. Ανάμεσα σε αυτούς ανήκουν:

  • Υπερβολική, ή πολύ λίγη ψυκτικού ρευστού – φρέον 
  • Βρώμικα ή παγωμένα πηνία 
  • Εισροή λαδιού ή άλλων υγρών στο συμπιεστή 

Για ποιους λόγους είναι η κατάψυξη ζεστή, αλλά το ψυγείο κρύο;

Κατά τη διάρκεια μετακίνησης του αέρα από την κατάψυξη στο ψυγείο, θερμαίνεται ελαφρώς, αλλά όχι αρκετά έτσι ώστε να υπάρξει αλλοίωση των προϊόντων. Σε περίπτωση που ο ανεμιστήρας δεν λειτουργεί σωστά, θα υπάρξει αρκετός κρύος αέρας στην κατάψυξη, αλλά το ψυγείο θα είναι ζεστό.

Γιατί το ψυγείο μου βγάζει ζεστό αέρα;

Σε περίπτωση που τα πηνία είναι βρώμικα, ή δεν έχουν καθαριστεί για ένα διάστημα, δε θα λειτουργούν σωστά. Ο κινητήρας του ανεμιστήρα αντλεί αέρα από τα πηνία και τον διανέμει σε όλο το ψυγείο. Εάν ο ανεμιστήρας του εξατμιστή δε λειτουργεί, το ψυγείο δε θα κρυώσει.

Τι προκαλεί την παύση λειτουργίας σε ένα ψυγείο;

Ένα ψυγείο αποτελείται από αρκετά τμήματα, όπως θερμοστάτες, timers, διακόπτες υπερφόρτωσης και ανεμιστήρων, για τη διευκόλυνση της διαδικασίας ψύξης και τη σωστή λειτουργία κάθε τμήματος. Οι αυτόματες μονάδες απόψυξης περιλαμβάνουν θερμαντήρες που λειτουργούν αυτόματα, για την πρόληψη της συσσώρευσης πάγου. Η μη σωστή λειτουργία κάποιου από τα παραπάνω τμήματα μπορεί να προκαλέσει την παύση της λειτουργίας του ψυγείου.

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε;

Έχοντας επισκευάσει χιλιάδες ηλεκτρικές συσκευές και ψυγεία σε όλη την Αθήνα, διαθέτουμε την απαραίτητη τεχνογνωσία και εμπειρία, για να επισκευάσουμε κάθε πιθανή βλάβη στο ψυγείο του σπιτιού σας!
Χρησιμοποιώντας κορυφαίας ποιότητας υλικά και φυσικά καινούργια ανταλλακτικά,το συνεργείο μας είναι σε θέση να ανταποκριθεί εντός ολίγων ωρών.

Συγκεκριμένα, επισκευάζουμε:

  • Ψυγείο μονόπορτο, δίπορτο, καταψύκτη, ψυγείο-ντουλάπα
  • Ψυγείο οποιουδήποτε κατασκευαστή

Γιατί να μας εμπιστευτείτε

Είμαστε δίπλα σας για την επισκευή και συντήρηση του ψυγείου σας. Χάρη στην εμπειρία, την τεχνογνωσία και τον άριστο εξοπλισμό μας έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας από το 1983. Μαζί μας μπορείτε να είστε σίγουροι για την καλύτερη έκβαση του έργου σας

Μετά το service, είμαστε στην θέση να παρέχουμε εγγύηση εργασίας διάρκειας 3 μηνών.

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας, γιατί το ψυγείο σας σίγουρα δεν μπορεί να περιμένει!

Είπαν για εμάς

Μενού